Zalaegerszeg Hongarije
 
wk
 
Op 8 september 2012 vertrokken Andre, Tanja, Gerrie en Andre B, gezamenlijk naar Hongarije. Verstekken, springhaag, pakwerkers spullen ed. mee, zodat het er optimaal voorbereid kon worden
voor de grote dag. Een paar dagen later arriveerden Ed en Corry. Lajos had een terrein  en speurvelden geregeld, het trainen kon beginnen.  
Met grote inzet van de groep werd er getraind. Ook het speuren ging heel goed, de velden zijn in Hongarije toch moeilijker, droger en ander grond structuur dan in Nederland,
Het was  heel mooi  en warm weer. Er was ook tijd voor ontspanning, de sfeer was heel goed.
Andre en Kylath stonden er heel goed voor in alle drie onderdelen. 
Woensdag was de loting. Het appel was het eerste onderdeel. Vol goede moed begonnen Andre en Kylath donderdag aan het appel.
Het volgen ging goed, helaas de zit oefening ging de mist in, bij de sta oefening begon Kylath toch met zijn poot te trekken, helaas speelde de oude blessure op.
Na overleg met de keurmeester, werd er besloten dat Andre en Kylath zich terug trokken uit de wedstrijd. 
Dit was een grote domper, teleurstelling bij de groep was heel groot, iedereen was aangeslagen.
De laatste twee dagen heeft de groep toch nog wel genoten van goede honden.
 
Ondanks de pech, was het toch een hele prestatie voor Andre en Kylath, om weer op een Wk te staan. Heel  jammer dat er zo weinig belangstelling was van de vereniging,
terwijl er wel belangstelling in Oostenrijk was, waar niemand van ons mee deed. Gelukkig werden ze wel gesteund, door degenen, die om prive omstandigheden niet konden komen.
Uiteindelijk staat Andre toch het hele jaar voor ons op het veld,  dit wordt maar vanzelf sprekend gevonden, maar dat is het niet.
 
 
JSN Mico is designed by JoomlaShine.com